Lody pozbawione zbędnych chemicznych dodatków i niezdrowego syropu glukozowego? Teraz możesz przygotować je w niezwykle łatwy i przyjemny sposób. Wystarczy kilka naturalnych składników dostępnych w każdym sklepie spożywczym. Automat Unold samoczynnie wymiesza składniki i zamrozi je dzięki wbudowanemu kompresorowi.
Zobacz jakie to proste!
- Sam decydujesz, jakich składników użyjesz
- Lody są gotowe nawet w ciągu godziny
- Idealne rozwiązanie dla alergików
- Baw się testując własne przepisy i zestawy składników
Domowe lody z automatu Unold nie wymagają sztucznych dodatków, barwników, czy syropu glukozowego. Sam decydujesz jaki kolor, smak i poziom słodkości będą miały Twoje lody. Nie musisz też używać sztucznych substancji, aby uzyskać idealną konsystencję lodów – ciągłe mieszanie podczas zamrażania sprawia, że lody są idealnie napowietrzone.
Do uzyskania najprostszych lodów w większości automatów Unold wystarczy zaledwie 60 minut! Gdy wpadną niezapowiedziani goście, wystarczy umieścić w automacie składniki, które większość z nas zawsze ma w domu: śmietankę, mleko, jajko i cukier. W zależności od modelu, jednorazowo możesz przygotować od 500 ml do 2 litrów lodów.
Dzięki automatom do lodów Unold możesz przygotować lody uwzględniając alergie, nietolerancje pokarmowe, czy diety. W dołączonej do opakowania instrukcji znajdziesz przykładowe przepisy na lody wegańskie lub niezawierające cukru.
Skorzystaj z proponowanych w instrukcji przepisów lub twórz własne kompozycje dodając owoce, bakalie, wiórki czekoladowe, czy nawet przyprawy. Wspólne komponowanie smaków może być doskonałą zabawą dla całej rodziny!
Automat do lodów 48896
Czytaj dalejAutomat do lodów Cortina 48806
Czytaj dalejAutomat do lodów Gelato 48855
Czytaj dalejAutomat do lodów Gusto 48845
Czytaj dalejAutomat do lodów ONE 48865
Czytaj dalejAutomat do lodów Profi 48870
Czytaj dalejAutomat do lodów Uno 48825
Czytaj dalejAutomat do wyrobu lodów Exklusiv 48872
Czytaj dalejAutomat do wyrobu lodów Profi Plus 48880
Czytaj dalejAutomat do wyrobu lodów Schuhbeck 48818
Czytaj dalej